Wednesday, April 19, 2017

Krim Herbal Blend Membantu Merawat Luka Kecil

Anda sedang mencari-cari krim yang boleh membantu menghilangkan parut akibat jatuh, accident kecil, luka terkena pisau dan sebagainya? 


Best? Memang best.. Sebab krim ini bukan hanya semata dapat membantu mengatasi masalah ruam, gatal-gatal, eczema, chickenpox dan lain-lain. Malah ia bagus untuk merawat luka kecil!

Saturday, March 25, 2017

Seminar eUsahawan Percuma Kelolaan MDEC di Cyberjaya

Seminar eUsahawan Percuma MDEC di Cyberjaya
Alhamdulillah, pada 8 Mac 2017 yg lalu, saya sempat mengikuti seminar eUsahawan di bawah kelolaan Multimedia Development Corporation (MDEC) di Cyberjaya. 

Seminar yang dianjurkan selama sehari ini dijalankan secara Percuma termasuk makan tengahari. Akses internet Wifi percuma juga turut disediakan. Tak perlu anda risau. 

Wednesday, March 1, 2017

Pengalaman Bersalin dengan Set Pantang Shaklee

Pengalaman selepas bersalin, 6 November 2016, jam 3.10 pagi.

Dlm labour room, saya dh minta suami shake kan Energizing Soy Protein (ESP). Penat dan hilang tenaga lepas bertarung nyawa kan. Lebih-lebih lagi bila bersalin awal pagi. Habis tenaga kau + mengantuk lagi. 

Monday, November 14, 2016

COD Vivix Kawasan Klang

COD Vivix Kawasan Klang
"Saya sedang mencari Vivix Shaklee. Tapi, saya lebih suka kalau dapat COD dan jumpa secara direct dengan penjual". Ini merupakan situasi biasa yang saya alami bersama pelanggan.

Yela manakan tidak kan.. Sebolehnya kita nak la juga bertentang mata terima explain secara berdepan walaupun hakikatnya saya tetap memberikan konsultansi terbaik kepada semua pelanggan saya tidak kira jauh atau dekat.

Friday, November 11, 2016

COD Shaklee Padang Jawa, Shah Alam

Agen Shaklee Padang Jawa Shah Alam
Anda orang-orang Padang Jawa yang sedang mencari agen produk Shaklee berdekatan? Mencari agen Shaklee yang boleh anda COD secara terus tanpa melalui pengeposan? 

Kami boleh bantu anda! Bagaimana? 

Kami merupakan agen Shaklee yang sah sejak 3 tahun yang lalu (2013) yang masih lagi aktif hingga kini. 

Thursday, October 20, 2016

5 Cara atasi Buasir sebelum Terlambat!

5 cara atasi masalah buasir sebelum terlambat
Buasir! Seksanya bila ada masalah buasir ni. Sakit, rasa tak selesa, perut senak dan macam-macam lagi perasaan. Kadangkala sampai keluar air mata setiap kali membuang.

Anda salah seorang yang mengalami situasi begini? Dah bertahun dan terseksa dengan masalah buasir? Dah macam-macam produk dah guna untk mengatasi masalah buasir? Tapi masih lagi sama? 

Wednesday, October 19, 2016

Testimoni Kanser dengan Rawatan Alternatif Vivix Shaklee

testimoni kanser dengan rawatan alternatif Vivix Shaklee
Kanser? Siapa yang tidak takut dan gundah hati tentang penyakit yang satu ini. Masakan tidak, apabila disahkan sahaja kanser, sebahagian nyawa pesakit seolah-olah hilang melayang. 

Namun, masih adakah masih ada jalan buat anda? Sudah tentu kerana Allah sukakan hambaNya yang berusaha dan tiada penyakit yang tidak dapat disembuhkan kecuali kematian.