Thursday, July 10, 2014

Kelebihan Join Ahli Shaklee

Anda pengguna tegar produk Shaklee? Sekian lama, bertahun lamanya anda menggunakan produk Shaklee? Tapi, tak pernah terfikir untuk membuat pendaftaran sebagai ahli secara sah?

Tahukah anda, dengan anda membuat pendaftaran sebagai ahli Shaklee, anda mampu memiliki penjimatan sendiri seumur hidup! Bukan itu saja, malah anda mampu membuat penjimatan untuk seisi keluarga.

Macam mana?
Sebagai contoh, anda seorang pengguna Vitamin C dan Collagen.. Suami anda seorang pengguna Zinc Complex dan Vitamin E Complex, ibu ayah anda seorang pengguna Vivix dan Advance Joint Health Tablet. Tahukah anda, anda mampu membuat penjimatan dari 15% sehingga 25% untuk setiap produk! Seandainya anda membuat kira-kira, tahukah anda, anda sebenarnya mampu membuat penjimatan beratus ringgit!

Silap haribulan, pada hakikatnya anda mampu dapat cash rebate lagi dari Shaklee sekiranya layak. Tetapi, dengan syarat anda mendaftar sebagai ahli Shaklee. Jika tidak, tiada apa yang mampu saya bantu..hehe.

Seronok dan mudah bukan?

Mari kita lihat apa keistimewaan anda membuat pendaftaran sebagai ahli Shaklee?

1) Keistimewaan pendaftaran untuk 2 orang. Sebagai contoh, anda ingin memasukkan sekali nama pasangan dalam borang keahlian, so automatik pasangan anda akan mendapat keahlian secara percuma juga. RM80 untuk 2 orang? Woww sangat murah kan?
2) Belian 100% dengan hrga ahli seumur hidup
3) Tiada renew keahlian setiap tahun
4) Berpeluang memiliki produk Shaklee pada harga PROMO setiap bulan. Ini kerana setiap bulan Shaklee menawarkan 1 produk PROMO khusus untuk semua ahli
5) Berpeluang memiliki Cash Rebate dari Shaklee setiap bulan (tertakluk kepada terma dan syarat)
6) Boleh menjalankan perniagaan secara kecil-kecilan, memiliki keuntungan melalui untung runcit. Sebagai contoh, sepupu anda ingin membuat belian. So, anda boleh mark up mengikut harga retail yang telah ditetapkan oleh Shaklee. Seronok bukan? Sambil makan, boleh buat jualan sampingan. (Nak jadikan biz tetap seperti kami pun boleh juga)
  
Waahhh, banyak sungguh keistimewaan apabila anda mendaftar sebagai ahli Shaklee bukan? 

So, apa tunggu lagi? Tak tahu bagaimana untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee?

Rasa susah? Jangan risau.. Kami akan bantu anda uruskan segala-galanya. Anda hanya perlu berikan maklumat anda seperti berikut:
1) Nama
2) Alamat
3) Nombor telefon
4) Kad Pengenalan
5) Email
6) Nama pasangan
7) Kad pengenalan pasangan
8) Nombor akaun (untuk urusan cash rebate) Hubungi kami untuk:
*Membuat tempahan sebarang produk Shaklee
*Join ahli Shaklee dan mulakan bisnes dan jana income hanya dari rumah

COD: Sekitar Klang-Shah Alam dan Bangsar
Pengeposan seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak, Singapura dan Indonesia.

Never Lose Hope...


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit*No comments:

Post a Comment