Sunday, February 9, 2014

CARA MUDAH JOIN AHLI SHAKLEE DENGAN HANYA RM65

Benarkah permulaan modal bisness Shaklee TINGGI? Berapa modal yang diperlukan untuk memulakan bisnes Shaklee? Berapa ribu yang diperlukan untuk membeli produk-produk tersebut yer? Sepanjang minggu ini, saya kerap kali diajukan pertanyaan melalui Facebook dan Whatsapp berkaitan modal yang diperlukan untuk memulakan bisnes Shaklee. 

Terus terang saya katakan, untuk anda memulakan bisnes Shaklee, modal permulaan yang anda perlu laburkan adalah sebanyak RM65 untuk yuran keahlian seumur hidup dan tambahan RM10 (Semenanjung), RM20 (Sabah Sarawak), untuk pihak kami membuat pengeposan beg kit pengenalan produk Shaklee. Murah dan berbaloi bukan? Mahal ke?
Tak percaya dengan apa yang saya katakan? Ya.. Hanya memerlukan permulaan RM75 (Semenanjung), RM85 (Sabah Sarawak), anda telah mampu dan layak untuk memulakan biz Shaklee! 

Kenapa saya mengatakan sedemikian? Ini kerana Shaklee ingin membuka ruang dan peluang seluas-luasnya kepada saya dan anda semua untuk memulakan bisnes tanpa memerlukan modal yang tinggi. Apa yang anda perlu lakukan seterusnya, hanya mengkaji dan mendalami informasi berkaitan dengan produk Shaklee, perbanyakkan sharing tentang kebaikan produk dengan prospek pembeli anda (Rakan taulan, sedara mara, ipar duai, adik beradik) atau rakan maya anda samada melalui jualan secara Offline mahupun Online. 

Anda tidak perlu membuat sebarang pinjaman, tidak perlu menanggung bebanan hutang bertahun lamanya untuk memulakan bisnes sebagai Shaklee Independent Distributor (SID). Sukar bukan apabila perniagaan belum lagi bermula, tetapi anda telah menempah tiket dengan bebanan hutang yang menimbun! Tetapi, tidak pada Shaklee. Yuran keahlian dan modal mampu milik.

So, selepas anda sharing atau dalam erti kata lain memulakan jualan anda sendiri, anda mempunyai order dari pelanggan anda sendiri, baru lah anda membuat order melalui website Shaklee di www.shaklee.com.my atau walk in sendiri di mana-mana cawangan Shaklee yang berhampiran. Melalui keuntungan runcit dan juga cash bonus yang bakal anda miliki (tertakluk pada terma dan syarat), anda memiliki modal anda sendiri, ingin membuat stok anda sendiri, anda boleh memulakan pembelian untuk membuat stok anda sendiri. Modal? Tepuk dada, tanya diri anda sendiri berapa yang anda mahukan.. RM100, RM300, RM500, RM1000? Semuanya bergantung pada perancangan jualan anda. 

Tetapi, secara kesimpulannya, dengan Shaklee anda tidak perlukan modal yang tinggi! 
*Hanya permulaan RM75 (Semenanjung), RM85 (Sabah Sarawak)
*Buat jualan anda sendiri
*Rancang keuntungan dan cash bonus yang anda perolehi untuk membuat modal permulaan stok di tangan
*Minat dan Kesungguhan
*Kepercayaan dan kebergantungan hanya pada Allah swt

Mudah bukan? Tak perlu susah-susah nak buat pinjaman sana sini. Lebih-lebih lagi kini, Shaklee menuju ke sistem online yang lebih mudah dan membantu semua agen nya.

Diharapkan entri ini dapat membantu anda semua di luar sana yang tertanya-tanya bagaimanakah dan berapakah permulaan modal yang dipermulakan untuk memulakan biz Shaklee. 

Ingin menjana income anda sendiri bersama Shaklee? Apa yang bakal anda miliki sekiranya menyertai group hebat kami? 
1) Group sokongan Upline-upline hebat Shaklee
2) Group Whatsapp
3) Kelas Intensif berkaitan Shaklee
4) Bimbingan dan Sokongan untuk memulakan perniagaan Shaklee
5) Coaching session melalui webinar, offline, online. 
6) Anda tidak akan dibiarkan sendirian tanpa bantuan dan sokongan daripada kami


Hubungi kami untuk:
*Membuat tempahan sebarang produk Shaklee
*Join ahli Shaklee dan mulakan bisnes dan jana income hanya dari rumahNever Lose Hope...
No comments:

Post a Comment