Friday, February 14, 2014

MEMULAKAN BISNESS SHAKLEE DENGAN PERMULAAN MODAL RM ZERO

Pernah tak anda terfikir untuk memulakan sesuatu bisness tapi tanpa memerlukan modal RM? Ada ke bisness sebegitu kan? Macam pelik je.. Macam takde je kan? Mustahil!

Percaya atau tidak, Shaklee menyediakan peluang itu untuk anda berbisness dengan permulaan modal RM0! Betul..Tak percaya lagi? Meh baca sharing saya seterusnya.. Baca sampai habis yer.. Fahamkan dan jangan salah faham..hehe. ^_^

Shaklee turut menyediakan peluang kepada mana-mana individu yang berminat dan bersungguh untuk memulakan perniagaan, tetapi tiada modal kewangan. Nak tahu bagaimana Shaklee membantu?

Begini... Mari kita lihat apakah syarat-syarat yang diperlukan untuk menjadi ahli Shaklee terlebih dahulu sebelum saya menjelaskan lebih lanjut berkaitan tajuk entri kali ini.

Cara-cara untuk menyertai Shaklee:
1) Buat pembayaran yuran keahlian sebanyak RM65, kmudian add RM10 (Semenanjung), RM20 (Sabah Sarawak) utk pos beg kit..
2) Buat belian sendiri mana-mana produk Shaklee bernilai RM660 dan ke atas, bersamaan dgn 200 point, automatik dapat free membership + cash rebate dri Shaklee
3) Kumpul belian order terlebih dahulu sebelum membuat belian mana-mana produk Shaklee dengan jumlah belian terkumpul RM660 dan ke atas, dan layak mendapat keahlian percuma + cash rebate dari Shaklee.
4) Buat pembelian 3 kotak Collagen Shaklee, dan layak mendapat keahlian secara percuma + cash rebate dari Shaklee
5) Buat pembelian 2 botol Vivix, dan layak mendapat keahlian secara percuma + cash rebate dari Shaklee.

Agak-agak anda kan, pilihan manakah yang tidak memerlukan anda mengeluarkan modal sebarang RM sekalipun? Cuba teka..Senang je tu..^_^
Tentunya pilihan ke-3 bukan? Dah dapat agak ke bagaimana caranya..

Mudah saja. Caranya begini..

Anda tak nak keluarkan modal langsung kan.. Tapi, anda boleh gunakan cara begini iaitu anda kumpulkan order orang lain samada kawan-kawan office ke, sepupu sepapat ke, ipar duai ke, adik beradik ke, member sekolah ke, member universiti ke, kawan husband/wife ke..Bak katanya sesiapa saja lah yang berminat nak beli produk Shaklee ni.. 

So dari situ, kalau cukup je total amaun lebih kurang dalam RM660 dan ke atas, point terkumpul anda telah mencapai 200 point, sekaligus melayakkan anda mendapatkan yuran keahlian secara percuma dan extra bonus lagi, anda akan mendapat cash rebate lagi dari Shaklee.

Waaahh, untung bukan? Ada rupanya yer peluang sebegini..

Ada.. Dan ramai juga telah menggunakan cara ini. Yang penting, apa yang anda perlukan adalah modal keyakinan, kesungguhan dan minat untuk mengumpulkan order. Takkan tak nak usaha langsung kan? Lagi berbaloi tu kalau dapat free di atas titik peluh usaha kita sendiri kan..

Tak nampak lagi caranya bagaimana? Meh saya tunjukkan contoh yer..

Contoh:
ESP Shaklee: 39 Point

Untuk melengkapkan 200 point (syarat layak keahlian percuma), anda perlu mengumpulkan order sebanyak 6 bekas ESP. So, total point adalah sebanyak 234 point. Then, baru anda buat belian. Secara automatik, keahlian anda percuma dan siap dapat cash rebate lagi!

*Ini sekadar contoh sahaja. Anda boleh mengumpul order untuk produk apa sekalipun, asalkan cukup 200 point terkumpul, dah boleh proceed  benefit yang saya sebutkan tadi.

Nampak tak sebenarnya anda telah memulakan bisnes anda melalui kaedah ini dan anda telah pun memiliki customer anda sendiri!

Selepas anda membuat pendaftaran keahlian, anda boleh menggunakan konsep yang sama iaitu membuat pengiklanan dan memasarkan produk Shaklee. Kemudian, apabila mempunyai order, anda buat pembelian direct dengan Shaklee. So, bila untung runcit pun dah semakin tinggi dan terkumpul, anda boleh gunakannya pula untuk membuat pembelian dan persediaan stok di rumah sendiri. 

So, apa tunggu lagi.. Bagi yang berhajat nak join Shaklee, tapi tak ada modal, boleh gunakan kaedah ini..^_^ 

Selamat berusaha!


Hubungi kami untuk:
*Membuat tempahan sebarang produk Shaklee
*Join ahli Shaklee dan mulakan bisnes dan jana income hanya dari rumah


COD: Sekitar Klang-Shah Alam dan Bangsar
Pengeposan seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak, Singapura dan Indonesia.

Never Lose Hope...

No comments:

Post a Comment