Wednesday, February 5, 2014

TESTIMONI PENGGUNA VITA-LEA IRON FORMULA SHAKLEE

Vita-Lea Iron Formula Shaklee merupakan multivitamin dan mineral pertama dicipta di dunia. Shaklee membelanjakan berbilion ringgit untuk mengeluarkan produk multivitamin ini. Asalnya ia dikenali sebagai "Vitalize-Mineral" dan disingkatkan sebutan kepada "Vita-min", dan asal perkataan vitamin yang disebut kini sebenarnya adalah dari Shaklee. 90 tahun dahulu, Vita-Lea dihasilkan dalam bentuk cecair. Tetapi kini, Shaklee merubah kepada bentuk tablet seiring dengan peningkatan teknologi semasa.

Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah, 12 vitamin dan 7 mineral penting sebagaimana disarankan oleh RDA. 
Ujian klinikal telah membuktikan bahawa dengan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65% (Dengan Izin Allah). Vita-Lea telah dipilih oleh Centre for Science di Amerika Syarikat sebagai THE BEST MULTI-VITAMIN di dalam Public Interest pada tahun 2000.

Vita-Lea sanga sesuai diambil bagi ibu hamil, ibu berpantang, ibu menyusu, ibu hamil yang mengalami masalah HB terlalu rendah, juga mampu meningkatkan berat badan bagi individu yang memiliki berat badan terlalu kurus.

Tetapi, harus diingat bahawa Vita-lea tidak sesuai diambil bagi individu yang mempunyai masalah Hypertirod, talasemia.

Pada entri kali ini, saya bawakan beberapa testimoni yang telah berpuas hati menggunakan Vita-Lea bagi mengatasi masalah yang mereka hadapi.. Meh kita view..^_^
Hubungi kami untuk:
*Membuat tempahan sebarang produk Shaklee
*Join ahli Shaklee dan mulakan bisnes hanya dari rumah, jana income sehingga 6 angka

COD FREE: Sekitar Klang-Shah Alam dan Bangsar


Never Lose Hope...


No comments:

Post a Comment