Saturday, November 8, 2014

Tiada Lagi Migrain Selepas Amalkan 4 Biji "Si Putih" Setiap Hari Sejak Setahun Lalu

Adakah anda seorang yang memiliki masalah migrain teruk? Anda tentu tahu bagaimana kan rasanya apabila migrain mula menyerang? Atau mungkin anda tiada masalah migrain seperti saya, namun punya insan tersayang yang mengalami masalah migrain? Sama kisah nya seperti saya.. Saya tidak punya masalah migrain, alhamdulillah. Tapi, melihat husband sendiri punye masalah migrain, sedikit sebanyak memberikan kerisauan kepada diri. Alhamdulillah, kini tiada lagi migrain padanya. Nak tahu apa rahsianya? Apa yang beliau amalkan setiap hari? Jom ikuti lanjut perkongsian saya ini..


Masih terngiang-ngiang lagi situasi 5 tahun yang lalu, pada 6 Disember 2009 iaitu hari perkahwinan kami. Saya memang tak tahu langsung suami punya masalah migrain. Bagi saya, ia agak teruk juga sebenarnya. 

Hari pertama kahwin dah mengadu sakit kepala yang amat sangat. Mungkin kesan keletihan, panas atau suasana bising sepanjang hari membuatkan migrain menyerang. Nak tahu apa lagi punca atau penyebab migrain? Klik Penyebab Migrain Datang Menjengah.

Erm, sebenarnya tak tahu nak bagi reaksi bagaimana. Tapi, dikala kita sendiri yang tidak punya masalah migrain, bila menghadapi situasi sebegitu sedikit sebanyak cukup merisaukan. Boleh dikatakan dalam seminggu acap kali migrain menyerang. 

Tak boleh cuaca panas sedikit, memandu dalam keadaan cuaca terlalu panas, keletihan, suasana bising. Confirm selepas tu akan migrain. Memang sudah dapat jangka. Anda bayangkan, selama 5 tahun migrain, terpaksa melihat suami punya migrain yang teruk. Picit kepala sudah menjadi rutin harian satu waktu dulu. Kadangkala terpaksa ambil Panadol juga akhirnya, namun masalah sama tetap berulang tanpa penyelesaian. 

Tapi, alhamdulillah..Setelah kami bertemu dengan Shaklee setahun yang lalu, segalanya berubah.. 

Kini, saya tidak risau lagi apabila kami berada dalam keadaan cuaca panas. Setelah mengamalkan set migrain Shaklee secara konsisten selama setahun, segalanya berubah. Sungguh saya dapat melihat perubahannya pada suami!

Selama setahun ini, saya sangat jarang mendengar suami mengadu sakit kepala dan migrain. Sangat jarang! Saya boleh kira dengan jari saja berapa kali saja migrain menyerang suami sepanjang setahun kebelakangan ini.  

Nak tahu tak apakah 'si putih' itu? Taraaaa...



Bukan OsteMatrix saja, suami juga turut mengamalkan set lengkap migrain untuk kesan yang lebih baik iaitu B-Complex Shaklee..Nak lagi terbaik tambah Vitamin C Sustained Released. Tapi, 2 produk ini pun sudah memadai untuk memberikan kesan yang baik kepada masalah migrain anda.



Masih kurang yakin dengan produk ini? Kurang yakin dengan kesan yang saya lihat sendiri pada suami saya? Mari kita lihat testimoni lain juga.. Apa kata mereka? 

OsteMatrix dan BComplex Shaklee membantu masalah migrain


OsteMatrix dan BComplex Shaklee membantu masalah migrain


OsteMatrix dan BComplex Shaklee membantu masalah migrain


Anda punya masalah migrain yang sama seperti suami saya? Jangan lengah untuk mengatasi masalah migrain anda kerana ia turut menjejaskan prestasi kerja anda dan mengganggu tugas harian anda. Bahkan, hari isteri/suami dan anak-anak anda juga mungkin sedikit terganggu dengan masalah migrain anda!


============================
Hubungi kami sekarang untuk mengatasi masalah migrain anda daripada terus berlarutan..
Hati-hati! Migrain teruk boleh merosakkan otak anda!

Puan Nor Hafizah 019-3405054
Encik Mohamad Hasbullah 013-3727508
Id 946651 
============================


Anda ingin terus membuat pembelian sendiri mengunakan Debit Card/Credit Card anda?
Hubungi kami selepas anda berjaya membuat pembelian..

 Set Migrain Shaklee

=======================================


Ingin menjana pendapatan dengan Shaklee?
Tak tahu bagaimana?
Hubungi kami segera atau boleh dapatkan info berikut bagaimana sertai ahli Shaklee..


19 comments:

  1. My mother in law pun dah happy sekarang, lepas amalkan set migrain Shaklee. Ahamdulillah dah jarang kena migrain, kalo tak, asek telan Postant... jek

    ReplyDelete
  2. Saya pun kerap juga sakit kepala..dulu asal sakit je mesti cari panadol..tapi sekarang memang consume shaklee je..sakit kepala pun dah jarang sangat jadi

    ReplyDelete
  3. Si putih nie sy xblh miss...kalau miss mula lah xsenang ddk.dulu ambik masa preggy sbb kaki slalu kebas mlm.lps ambik alhamdulillah...lena mlmku.

    ReplyDelete
  4. Saya memang amalkan pengambilan ostematrix untuk atasi migrain yang saya alami. Memang berkesan pada saya.

    Udang Menyorok Dalam Taucho Buncis

    ReplyDelete
  5. Kalsium pelbagai manfaat.. oste memang best..

    ReplyDelete
  6. migrain mmg sengsara..saper2 yg x suka minum susu tu..bleh laaa ambil oste...
    jon baca: Cara Merawat Fibroid dan Cyst

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah tak pernah lagi rasa sakit kepala yg teruk macam migrain...ostematrix pengganti susu

    ReplyDelete
  8. pasti jadi kesayangan suami ni..pandai bagi si putih hehehhe

    ReplyDelete
  9. Ostematrik aka Si Putih memang bagus untuk masalah migrain....

    ReplyDelete
  10. Memang rakan baik Kak Tun gak ni... Kalau rasa lenguh2 badan tu memang cepat2 ambil cik putih ni... hihihi...


    Syampu Untuk Rambut Gugur... Cegah Sebelum Parah!!

    ReplyDelete
  11. Cik putih antara suplemen kegemaran saya..

    http://peminatvitamin.blogspot.com/2014/11/kenapa-mesti-energizing-soy-protein.html?m=1

    ReplyDelete
  12. Kegemaran saya jugak...tak telan setiap malam mmg rasa lain...

    ReplyDelete
  13. Putih-putih si oste..
    Tak boleh tinggal sejak hamil

    panduan memilih tadika

    ReplyDelete
  14. saya tidak pernah mengalami migrain tetapi saya yakin dengan vitamin shaklee bagus untuk kesihatan

    ReplyDelete
  15. saya suka makan ostematrix ni. ia bukan sahaja membekalkan kalsium malah banyak faedah yg saya dapat.

    ReplyDelete