Monday, April 28, 2014

Nak Join Ahli Shaklee, Tapi Tak Tahu Bagaimana Caranya?

 Mungkin ada di kalangan anda yang berura-ura untuk menjadi ahli Shaklee. Tetapi, timbul keraguan dan kesangsian serta persoalan bagaimanakah cara untuk menyertai ahli Shaklee. 


Adakah perlu menguruskan sendiri dengan terus ke HQ atau mana-mana branch Shaklee atau perlu bantuan individu tertentu untuk menguruskan permohonan keahlian anda?


Pada entri kali ini, saya ingin berkongsi bersama anda, bagaimanakah syarat dan cara untuk anda sertai Shaklee. Sebenarnya tak de lah susah mana pun. Semuanya akan kami bantu dan uruskan untuk anda. 


BAGAIMANAKAH CARA UNTUK SERTAI SHAKLEE?

1)  Buat pendaftaran sebanyak RM65
     (Tambahan postage RM10 untuk Semenanjung dan RM20 untuk Sabah-Sarawak bagi pengeposan beg starter kit)

2) Grab keahlian secara PERCUMA dengan pilihan berikut:

     a) Buat pembelian sebarang produk Shaklee dengan total amaun RM650 dan ke atas atau bersamaan 200 point, automatik anda akan mendapat keahlian secara PERCUMA.
     b) Buat pembelian 2 botol Vivix, automatik anda akan mendapat keahlian secara PERCUMA.
     c) Buat pembelian 3 kotak Collagen, automatik anda akan mendapat keahlian secara PERCUMA.

Mudah bukan? Ops, sekiranya anda merupakan pasangan suamiisteri dan berstatus 'married'', anda layak mendapatkan daftar 1 PERCUMA 1.. Maksudnya di sini, apabila anda mendaftar sbg ahli Shaklee dan menamakan pasangan anda dalam borang pendaftaran juga, automatik suami/isteri anda akan mendapat keahlian percuma iaitu memiliki Id number yang sama dan boleh menggunakan Id number tersebut bila-bila masa. Wowww jimat berganda bukan? Daftar 1 dapat 2..


BAGAIMANA INGIN MEMBUAT PENDAFTARAN?


Jangan bimbang..Kami akan bantu anda sepenuhnya. Segala urusan pendaftaran, kami akan uruskan seberapa segera yang mungkin. Anda tidak perlu bimbang. Apa yang anda perlu lakukan? Hanya menunggu sahaja di rumah sehingga beg starter kit tiba okey..^_^


ADAKAH SELEPAS INI ANDA PERLU MEMBUAT PEMBELIAN SENDIRIAN?


Tidak..Kami akan terus bantu anda sekiranya anda memerlukan khidmat kami untuk membuat sebarang order. Sekiranya anda ingin membuat pembelian di mana-mana branch Shaklee mahupun online system, kami akan bimbing anda step by step! Jangan bimbang..Bagi yang membuat pendaftaran bersama kami, EKSKLUSIF konsultan cara makan akan terus anda miliki!


ADAKAH APABILA JOIN SHAKLEE, PERLU MENJALANKAN PERNIAGAAN?


Tidak..Ianya sekadar pilihan. Seandainya anda ingin mendaftar sekadar untuk consume sendiri 1 family, takde masalah. Pilihan berbisness? Ianya 1 pakej extra.. Seandainya berminat untuk memulakan perniagaan bersama Shaklee, kami bersedia membimbing anda pada bila-bila masa.  


Masih tak jelas? Perlukan extra penerangan secara personal? Jangan segan-segan hubungi kami dengan kadar segera!! Dapatkan lebih penjimatan SEKARANG apabila anda membuat sebarang pembelian produk Shaklee!!! 



Hubungi kami untuk:
*Membuat tempahan sebarang produk Shaklee


*Join ahli Shaklee dan mulakan bisnes dan jana income hanya dari rumah




Never Lose Hope...



16 comments:

  1. Untungnya jadi ahli shklee.
    http://kekalsihatdenganvitamin.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Bayangkan betapa slesanya membeli dgn harga ahli
    http://superummishoppe.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Best jadi ahli jom jalan2 ke blog http://anmashealthcare.blogspot.com/?m=1

    ReplyDelete
  4. Banyak kelebihan kan bila dah jadi ahli...

    http://sakuralovebeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Memang best jd salah seorg ahli dlm shaklee. Rugi kpd sesiapa yg blm bdaftar
    http://mamazaravitamincentre.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Jom jadi ahli!!

    www.mummysayf.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Memang rugikan kan xjoin shaklee.. :)

    sihat dan cantik pilihan saya: cara untuk jadi ahli shaklee - http://www.imanvitahouse.blogspot.com/2014/07/cara-untuk-jadi-ahli-shaklee.html?m=1

    ReplyDelete
  8. Jom..jadi ahli
    http://cahayakeikhlasan92.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. saya dah faham cara nak join, memang peluang yg tak patut dilepaskan oleh sesiapa sahaja..

    http://permatacintaku.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Free membership, cashback plak dapat..
    Badan sihat..Apa lagi mau?

    Nak join Empayar Million Dollar Queen?

    http://sihatcunmelecun.blogspot.com/2014/07/cara-jadi-ahli-shaklee-dan-bagaimana.html

    ReplyDelete
  11. ooooo...
    tak rugi join
    sambil jaga kesihatan, duit pun dapat

    http://leekamalia.blogspot.com/2014/07/cara-jadi-ahli-shaklee.html

    ReplyDelete
  12. Love Shaklee :)
    http://shakliyshop.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. rugi xjoin shaklee. cash dpt. keta dpt, trip dpt. sapa nak bg free kan??

    www.ourlovebonding.com

    ReplyDelete
  14. Semuanya dpt bimbingan..syok kan!
    http://vitamincintaummi.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Yeehhaaa~!! Group Shaklee kita adalah yg terbaik saya rasa!

    ReplyDelete
  16. memang best! jom join Shaklee
    http://suplement4us.blogspot.com/

    ReplyDelete