Saturday, September 27, 2014

Pengedar Shaklee Batu Belah, Sungai Pinang, Bandar Baru Klang

Anda berada berdekatan dengan kawasan kami? Anda berada di sekitar Batu Belah, Klang, Sungai Pinang, Klang dan Bandar Baru Klang? Mencari pengedar sah Shaklee kawasan yang saya sebutkan di atas? Bagus.. Anda telah menemui pengedar Shaklee yang betul! Ya..Kami merupakan pengedar sah Shaklee yang memegang Id nombor (946651) di sekitar Batu Belah, Sungai Pinang dan Bandar Baru, Klang. Ingin mengetahui lebih lanjut berkaitan kedudukan kami?

 Kami merupakan pengedar Shaklee Klang anda yang telah menjadi agen yang sah berdaftar dengan Shaklee sejak setahun yang lalu. Anda boleh mendapatkan sebarang produk Shaklee daripada kami tanpa sebarang keraguan kerana kami mengambil produk Shaklee secara terus dari Home Office Shaklee

Bukan itu saja, anda boleh mendapatkan produk Shaklee dengan kadar segera kerana kami menyediakan stok produk Shaklee di rumah. Oleh yang demikian, anda boleh terus menghubungi kami untuk membuat sebarang temujanji di kawasan pilihan anda samada Batu Belah, Sungai Pinang mahupun Bandar Baru Klang bergantung pada lokasi anda. 

Selain itu, anda layak untuk memiliki penghantaran secara percuma tanpa sebarang caj penghantaran seperti caj poslaju bagi kawasan Batu Belah, Sungai Pinang, bandar Baru Klang dan kawasan yang berhampiran dengannya. 

Apa lagi yang menarik? Anda juga layak menerima konsultansi secara percuma daripada kami secara berterusan tanpa sebarang caj tambahan. Menarik bukan? Penghantaran percuma, konsultansi percuma eksklusif untuk semua pelanggan kami sahaja. 

Ingin mengetahui kedudukan kami yang sebenar? 

Kami merupakan pengedar Shaklee yang menjalankan perniagaan dalam talian hanya dari rumah yang terletak di Jalan Haji Musran, Rantau Panjang, Klang dengan memiliki nombor pendaftaran syarikat (SA0201880-U) bersama Suruhanjaya Syarikat Malaysia sejak 4 tahun yang lalu. Jadi, anda usah ragu dan bimbang untuk berurus niaga bersama kami. Seandainya kami membuat sebarang penipuan, anda berhak membuat laporan terus kepada suruhanjaya tersebut.  

Kami juga merupakan pengedar Shaklee bagi seluruh kawasan Klang, Seksyen 7 Shah Alam, Shah Alam Pusat Bandar dan kawasan berhampiran yang masih lagi boleh dipertimbangkan untuk kami buat penghantaran. InsyaAllah boleh diperbincangkan dan atas budi bicara kedua-dua belah pihak. 

Ingin membuat pembelian bersama kami juga? Adakah punya penghantaran di luar kawasan yang disebutkan? Jangan bimbang..Kami turut membuat pengeposan menggunakan perkhidmatan Poslaju, GDEX atau Citylink. Sebutkan sahaja lokasi anda, kami akan bantu secara jelas. 

So, ingin membuat pembelian produk atau menjadi ahli dan berbisnes dan menjana pendapatan 3, 4, 5, 6 angka bersama group support kami yang mantap? Ikuti langkah berikut...


-----------------------------------------------------
Usah tunggu lagi...
Bertindak..Hubungi kami sekarang!!!

emel : nur_kids@yahoo.com.my
sms/whatsapp : 019-3405054
ID Shaklee: 946651

CHOOOOPPP!!!!

Ingin membuat pembelian dengan harga jimat seumur hidup sehingga 25%?
Sekaligus anda layak mendapatkan produk Shaklee dengan harga ahli?
Berpeluang menjana pendapatan & memperolehi keuntungan untung runcit?
Jana pendapatan hanya dari rumah? 

Mudah saja..
Daftar sebagai ahli Shaklee..
Kerana mungkin anda lah Bakal Jutawan seterusnya..2 comments:

  1. Saya agen sah shaklee terdekat anda area Batang kali, Rawang, Kuala Kubu Bharu dan Genting Highland. .hubungi saya segera yer

    ReplyDelete